Andreas Brännström slår ett slag för GAIS

FotbollDirekt har intervjuat Jönköpings Södras förre tränare Andreas Brännström där han ger sin syn på Superettanlagens nyförvärv samt hur lagen står sig i stort står sig inför 2021. I artikeln uttalar sig Brännström angående GAIS:

”Men går vi utanför de klubbarna [de förmodade topplagen, reds. anm] så vill jag slå ett slag för Gais. Det har varit rörigt där sista åren, men någon där verkar ha börjat tänka. Smarta nyförvärv utifrån ekonomi. “

Utöver det nämner han även ett av GAIS nyförvärv när han nämner tre unga spelare som kan få ett genombrott under året:

” (…) och Aiham Ousou som Gais lånat från Häcken, en ung mittback som hade en väldigt bra utveckling förra hösten.” I övrigt anser Brännström att Helsingborg, Öster samt Jönköpings Södra är favoriter inför säsongen med GIF Sundsvall och Västerås som de tydligaste utmanarna. Det är något förvånande att Brännström har Jönköping som favorit då han lämnade klubben med anledning av att han ansåg att ”klubbens sportsliga budget för 2021 inte överensstämmer med hans förväntan

Text: Josef Gullholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *