Spelarbetyg: GAIS – Landskrona BoIS

Efter en svag prestation mot Landskrona BoIS kom ännu en förlust. Det var inte mycket som stämde under den inledande halvtimmen och även om laget spelade upp sig en aning under den avslutande kvarten så var det aldrig riktigt nära något mål under första halvlek. I andra halvlek kunde Landskrona spela av matchen ganska bekvämt, även om vi fick till ett visst tryck på slutet efter ett antal byten när det var 25 minuter kvar. Trots detta bottennapp så finns det ändå några hyfsade betyg att dela ut.

Foto: Lisa Bogelius

Mathias Karlsson 5
Även om ingripandet vi 0-1 målet såg lite märkligt ut så kunde Karlsson inte göra så mycket åt de tre målen. Får annars inte så svåra avslut och inspel emot sig och gör det han ska på dessa.

August Wängberg 6
Hög arbetskapacitet matchen igenom och leder laget föredömligt. Kaptenen är tillbaka i form med en hög lägstanivå som följd.

Daniel Hultqvist 6
En stabil första matchstart som lovar mer. Stadig i defensiven men blandade i de offensiva aktionerna.

Emin Grozdanic 7
Vann sina närkamper och hade bra leverans på passningarna framåt i planen. Fortsätter att vara bra även utan Ousous rejäla närvaro bredvid sig.

Niclas Andersén 7
Visar upp fina defensiva kvaliteter matchen igenom och stoppar många av Landskronas anfall under den första halvtimmen, även om det är han som till sist tar frisparken sin leder till första målet.

Boris Lumbana 6
Jobbar på utan att glänsa i den här matchen. Står för några bolltapp som vi inte är vana att se honom göra, men är överlag stabil.

Nicola Ladan 4
Slog bort till sysnes enkla bollar och var stundtals osynlig. Vi ska förvänta oss mer av vår speluppbyggare.

Adnan Maric 5
Arbetar hårt men får inte ut så mycket av sitt slit. Tar och ger under hela matchen och är nära att bli målskytt precis i slutet.

Johan Andersson 4
Kom aldrig igång och blev heller aldrig riktigt vän med bollen i den här matchen. Samarbetet med Wängberg hackade en del.

Michael Kargbo 5
Så fort han får bollen på fötterna och kommer rättvänd så händer det grejer, men det leder inte till några farligheter. Lämnar ofta Andersén ensam i defensiven.

Daniel Sterner 5
Fick inte mycket att jobba med den här matchen och uträttade inte mycket i offensiv väg. Arbetar ändå föredömligt i press och går in i dueller utan att tveka.

Joackim Åberg, Julius Lindberg och Adam Egnell spelade för kort tid för att betygsättas. 

Text: Martin Hjalmarsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *